preloader-image

Våra Företagsbutiker

Vi erbjuder ett brett sortiment av förbruknings- och hygienartiklar samt kontorsmaterial. Välkommen in eller kontakta oss för snabb leverans!

Vårt breda sortiment gör det lätt för våra kunder att enbart behöva åka till ett ställe. Samtidigt som vi tar emot kunder i städgrossisten i Bromma finns vi även ute på vägarna och levererar till massa olika nöjda kunder. Vi har snabba leveranser med en kvalité i världsklass.

Vi på EnergoGross vill göra det så enkelt som möjligt för Sveriges företag att upprätthålla en ren, fräsch och hälsosam miljö. Därför har vi samlat alla städprodukter man kan tänkas behöva på ett och samma ställe.
Hos oss kan du köpa allt, från själva städvagnen till de städprodukter den ska lastas med. Vårt breda sortiment tillåter dig att spara tid då du inte behöver kontakta olika grossister för att köpa allt på din handlingslista, utan kan hitta det under samma tak.

8750+

Produkter

614+

Varumärken

1850+

Leveranser

2k

Nöjda kunder

OM OSS

Här hittar du ett utbud av rengöringsmedel, städredskap och hygienprodukter.
Vi hjälper dig att hitta rätt!

I vår städgrossist i Bromma kan du hitta:

Städprodukter, städmaterial, städmaskiner, rengöringsmedel, mikrofiberdukar, kombimaskiner, dammsugare, städmoppar, svabbar, skaft, stativ, hinkar, svabbhinkar, städvagnar, dammsugartillbehör och mycket annat som passar allt från städbolag, restauranger och hotell till det lilla enmansföretaget.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av städmaterial och hygienartiklar till företag och privatpersoner.

Bland vårt sortiment hittar du...

... städmaterial, städutrustning, hygienartiklar och rengöringsmedel från kända varumärken som passar företag och privatpersoner.

Rätt för miljön

Vi har även ett brett utbud av miljövänligt städmaterial med miljömärkning.
I dag är det viktigt att tänka på att ditt val är rätt för miljön och det kan handla om saker som att minimera åtgången av städmedel och att maximera livslängden på städutrustningen.